Kevin Holland
Kevin Holland se nakon ubjedljivog poraza već ovog vikenda vraća u oktagon.

Holland se nakon poslednjeg meča našao na meti brojnih kritika, ali je uspio povratiti povrenje fanova uskakanjem u borbu sa Vettorijem kao zamjena, istakao je da ne želi sebe da opravda za dosta lošu izvedbu i da smatra da će se ispraviti.

“To sam bio ja u dobrom provodu, ali za taj nastup nemam opravdanja. Cijelo sam ga vrijeme zvao Bumson, ali zapravo sam ja ispao propalica te noći”, osvrnuo se Kevin Holland u razgovoru sa ESPN-om.

“Nakon što završim sa Vettorijem i to odradim na poseban način, neizbježno je da napravimo taj revanš. On će vjerovatno to odbiti i reći da bi se penzionisao prije nego što pristane na tu borbu, ali do toga ćemo doći na ovaj ili onaj način. Ako nigdje drugdje, onda u videoigri”, rekao je Kevin Holland u svom stilu.

“Biće to zabavna borba. On ima vrlo dobrog, legendarnog trenera. Mislim i da je puno napredovao od onog poraza od Israela Adesanye. Nadam se će se u ovom meču odlučiti na stand up pristup, a možda se posluži i Brunsonovim receptom pa pokuša sa rušenjima. Definitivno očekujem ‘grappling’, ali i konkurentnu, zabavnu borbu“, zaključio je Kevin.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име