Khamzat Chiamev na Fight Islandu rvao sa Cormirerom pa odradio “staredowm” sa Chiesom.

0
11
Khamzat Chiamev se nalazi na Fight Islandu iako nema zakazanu borbu, i dalje traga za protivnikom, a njegov dolazak na ostrvo je privukao veliku pažnju medija.

Situacija na Fight Islandu je živnula od kako je tamo Khamzat Chimaev. Tu je kao dio tima njegovog prijatelja koji će debitovati u UFC-u ovog vikenda. Mediji su ga intervjuisali a osim medija interesantan je bio i nekim poznatim imenima u UFC-u.

Istaknuti među njima je Daniel Cormier koji je ranije rekao kako je novi fan UFC-ove senzacije pa nije propustio priliku da se druži sa ruskim borcem. Pred hotelom su Khamzat Chiamev i DC odradili jedan mini rvački sparing, a nekadašnji prvak poluteške i teške kategorije nije mogao da ne prokomentariše snagu Čečana.

Naime, sa Cormierom je bio i Michael Chiesa, velteraš UFC-a. U novoj “epizodi” zanimljivosti na Fight Isladnu Cormier je bio matchmaker pa su Khamzat Chiamev i Michael Chiesa prišli jedan drugom kao da su na vaganju pred borbu, a to je izgledalo ovako.

Chiesa je još ranije najavio kako bi bio spreman boriti se protiv borca čim Khamzat Chiamev postane top 10 borac njihove kategorije, budući da je Chiesa još u fazi oporavka to se ne bi trebalo desiti u skorije vrijeme.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име