Konor
Meridianbet: Konor Mekgregor
Irski UFC borac Konor Mekgregor poznat je po svojim skandaloznim izdanjima kako u javnosti tako i na pres konferencijama prije mečeva. Ali se ovoga puta čini da je otišao predaleko!

U toku prošle nedelje Notorius je vrijeme provodio na mediteranskom ostrvu Korzika na jugoistočnoj obali Francuske. Prema navođenjima, Mekgregor je na ostrvu bio povodom humanitarne akcije koju je trebalo da obavi sa Princezom od Monaka. Međutim pažnju je ponovo skrenuo na sebe time što je bio priveden zbog seksualnog prestupa i izveden pred tužilaštvo Korzike.

Irac je skidao odjeću u javnosti, što je tamošnja policija to okarakterisala kao pokušaj seksualnog napada.

Poslije žalbe podnijete desetog septembra u kojoj se navodi da je gospodin Konor Entoni Mekgregor prikazao nepriklatno ponašanje, koje se može okarakterisati kao seksualni napad ili seksualno izlaganje, Mekgregor je bio saslušan od strane policije”, pisalo je u saopštenju tužilaštva Korzike.

A oglasio se i Konorov PR tim:

Konor Mekgregor oštro odbacuje bilo kakve optužbe o prekršaju. On je samo razgovarao sa policijom i pušten je

8 KOMENTARA

  1. Ja vece budale od njega nisam vidio. Kad vec moram tako da se izrazim. Svaki komentar je suvisan i njega bi boljelo da drugi ne pricaju o njemu. I to se desava a onda on napravi neku nebulozu da bi se provlacio po novinama, a iskreno mislim da ni on sam ne zna zasto.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име