Marvin Vettori
Marvin Vettori je još jednom žestoko iskritikovao UFC što je postala normalna stvar u poslednje vrijeme, a ovog puta su u pitanju promjene na rang listama UFC-a.

Poslednja promjena iako nije donijela puno bitnijih stvari, pogodila je Marvina Vettorija jer je Derek Brunson pobjedom nad Kevinom Holland skočio za tri mjesta na rang listi te preskočio Darrena Tilla, Marvina Vettorija i Jacka Hermanssona.

“Ne vidim kako je taj tip mogao postati broj 4. Sjajna šala. Uz onakav nastup bi se obojica trebali pomaknuti unazad”, napisao je sada već po pravilu isfrustrirani italijan Vettori.

Odmah nakon prve objave nadovezao se novom: “Dakle, ja sam pobijedio borca broj 4, da bih postao broj 6, a Till je ostao 5. Brunson je pobijedio desetog, da bi postao četvrti. Ranking nema nikakvog smisla. Sve ovo izgleda kao jedna preuranjena prvoaprilska šala”

Iako će se dosta ljudi složiti da UFC-ov ranking ponekad nema smisla, Marvin Vettori je čovjek koji nema pravo da se ljuti iako ne zauzima po njemu zasluženo mjesto na rang listi to UFC-u nije smetalo da mu za sledećeg protivnika daju Darrena Tilla kojeg Adesanya želi za svog izazivača te ukoliko pobijedi i ukrade tu priliku ranking ne bi trebalo da mu bude važan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име