mcgregor
FOTO: Twitter
Nakon što se McGregor oglasio sa prognozama kako će završiti Poiriera, oglasio se i Dustin i podsjetio Conora obećanje od pola miliona dolara koje nije ispunio.

“To je zabavno predviđanje! Tako si predviđao i donaciju mojoj organizaciji, a onda ste se ti i tvoj tim prestali javljati nakon one borbe u januaru. Vidimo se uskoro”, napisao je Poirier na Twitteru te dodao:

“Zahvalili smo mu se jer nas je njegov tim kontaktirao u nedelji održavanja borbe kako bi pokrenuli čitav postupak, ali nas ignorišu u posljednja dva mjeseca nakon meča. Moj tim ih je od tada ih je kontaktirao tri puta, ali odgovor nismo dobili. Već smo prešli preko toga i nastavili dalje! Uskoro ćemo objaviti naš sljedeći veliki cilj.”

A na odgovor McGregora se nije moralo puno čekati.

“Donacija, a ne dug. Čekali smo planove koji bi nam rekli što će se tačno dogoditi sa tim novcem, a iste nismo nikad dobili. To radim sa svim donacijama. Moram tačno znati gdje će otići svaki dio uplate. Inače ta lova nestane. To je, nažalost, slučaj sa puno ovakvih organizacija. Izabrao si McGregora prije nego pojas i to pokazuje da sam bio u pravu”, napisao je slavni irac, da bi se nakon toga ponovo javio Dustin Poirier.

“Da, to nikad nije ni bio dug. Ti si ponudio, a mi prihvatili. Kao što sam rekao, tvoj tim nikad nije odgovorio na naše mailove koji su se odnosili na to što bi se dogodilo sa tim novcem. 10. jula ćeš ponovno okusiti poraz“, poručio je Poirier.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име