Michael bisping o miočiću
FOTO: FirstSportz
Michael Bisping je govorio o aktuelnom UFC prvaku teške kategorije i prognozirao šta bi mogao napraviti u skorijoj budućnosti.

Bivpi UFC prvak srednje kategorije i sadašnji komentator UFC borbi, sjajan MMA analitičar i velika zvijezda, Michael Bisping je analizirao iz svog ugla borbu Miočića i Ngannoua i govorio o Stipinoj potencijalnoj budućnosti u razgovoru sa MMA Junkie portalom.

“Mislim da će Ngannou imati više samopouzdanja jer u prvoj borbi je bio još svojevrsna beba u ovom sportu. Bio je žrtva svog vlastitog uspjeha jer bi do tada samo ušao u borbu, dotakao protivnika i sve bi bilo gotovo, a protivnici bi spavali. To je sjajno, to će te učiniti slavnim i dobićeš puno fanova te zaraditi puno novca. No, nisi još uvijek ništa naučio. Kao borac najviše možeš naučiti kad se susretneš sa nečim novim, kad se nađeš u neočekivanoj poziciji ili čak kroz par poraza.

Sigurno je naučio puno iz te borbe, no nakon toga je ponovno odradio četiri borbe u kojima je sve savladao bukvalno u trenutku. Sjajno je to za samopouzdanje i donijelo mu je borbu za titulu, no hoće li protiv Stipe zbog toga ponoviti iste greške? Hoće li ponovo biti nespreman za ono što ga čeka? Ja sam ličnon za borbe uvijek bio maksimalno spreman i davao sam sve od sebe u dvorani jer sam znao da mi je to potrebno. Da sam znao da mogu dotaknuti protivnika i time završiti borbu, nisam siguran da bih sam sebe gurao na jednaki način”, iznosi svoje zanimljivo mišljenje Michael Bisping i nastavlja.

“Stipe u borbu ulazi kao autsajder i kao najveći prvak teške kategorije te kao borac koji je Ngannoua već savladao. Sigurno je malo isfrustriran time, posebno jer je ludo kladiti se protiv takvog prvaka, zar ne? Tako da ja naginjem prema Stipi na račun svega što je već napravio, no Ngannou je od prošle borbe sigurno više toga novog naučio. Trenira u dobroj dvorani, radio je na rvanju. Mislim kako će sve biti jasno već u prvoj rundi.”, započeo je analizu Michael Bisping.

Ako Ngannou pobijedi, to će biti unutar prvih pet minuta. Što borba bude dalje prolazila, šanse su mu manje. Pogledajte ga kako izgleda. Svi ti mišići izgledaju sjajno i vjerojatno će vremenom postati zvijezda akcionih filmova, ako to nakon UFC-a bude želio. No, ti isti mišići te umaraju. Stipe je takođe velik tip, ali je puno prilagođeniji borbi na odluku. Moguće su dvije opcije. Ili će Stipe napraviti isto kao prošli put, odvući ga u dalje runde i pobijediti ili će ga Ngannou uspjeti pogoditi i završiti u prvoj rundi”, vrlo realno zvuči prognoza Michael Bispinga.

“Khabib se penzionisao i Jones je sad ponovno pound-for-pound broj 1. Ako Jones ode u tešku kategoriju i postane prvak, mislim da će biti neupitno najveći svih vremena. No, onda opet, ako Stipe pobijedi Ngannoua, a nakon toga i Jonesa, onda imamo jako dobar argument da njega proglasimo najvećih MMA borcem svih vremena”, zaključio je legendarni borac, komentator i analitičar.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име