Nikola Milanović
FOTO: Alo.rs
Nikola Milanović je odlučio spasiti KSW 59 priredbu i njihov “main event” i uskočio kao zamjena za Ousmane Diaa koji je hospitalizovan zbog upale slijepog crijeva.

O ovom momku se i ne zna puno u borilačkom svijetu, osim informacija da dolazi iz Srbije, te da već neko vrijeme živi u Poljskoj gdje je postao državni prvak teške kategorije u Džudu i Sambu. Radi se o prijatelju Vasa Bakočevića i Sava Lazića koji je na KSW 59 trebao biti u uglu Savu Laziću ali ipak je istupio u oktagon.

U borbu je ušao kao čovjek koji se nikad nije borio u MMA-ju i to protiv šest puta najjačeg čovjeka na svijetu koji već ima podosta iskustva u MMA borbama.

Tek nakon što je započela prva runda Nikola Milanović se zaletio i krenuo rušiti Pudzianowskog a rušenje bi i ostvario da se ogromni poljak nije u uhvatio za žicu i vješto izmigoljio te sproveo Milanovića ispod njega i završio borbu udarcima na podu.

I pored ovakvog ishoda mora se odati poštovanje momku na hrabrosti koju je morao imati da bi izašao u oktagon protiv jako opasnog poljaka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име