Paulo Costa
Paulo Costa je dao izjavu o dogašajima uoči meča na UFC 253, ali i otkrio da su u toku pregovori za borbu sa Robertom Whittakerom.

“Borrachinha” se još jednom u izjavi vratio na UFC 253 i noć u kojoj je po prvi put u karijeri poražen i potpuno izdominiran od strane aktuelnog prvaka Israela Adesanye.

Mnoge MMA fanove Paulo Costa je razočarao izvednom jer se od njega očekivalo mnogo, a zapravo ništa u meču nije prikazao. Costa je otkrio da se nešto dogodilo uoči te borbe, a nikome do sada nije bilo jasno o čemu se radi.

Nekoliko dana nakon meča njegov trener je izjavio i priznao da sa taktičke strane to nije bila dobra izvedba, ali je otkrio da se Paulo Costa poslednjeg dana nije dovoljno odmorio.

Nakon što je prošlo više od mjeseca dana od UFC 253 Paulo je odlučio da progovori o problemima i otkrio šta ga je to kočilo da se odmori za jedan od najisčekivanijih mečeva ove godine.

Paulo Costa je izjavio da osim problema sa spavanjem imao je probleme sa nogom. U svom obraćanju široj MMA javnosti putem svog YouTube kanala otkrio je da pregovara za borbu sa Robertom Whittakerom.

Brazilac je započeo priču o ovoj misteriji započeo nakon što je upitan od strane jednog fana zašto se u borbama ne češće ne služi svojim jiu-jitsu vještinama.

“Možda sam i mogao u borbi s Adesanyom, ali puno se toga desilo pred taj meč. Ne želim o tome pričati jer može zvučati kao da tražim opravdanja, ali nisam se naspavao i moja noga je bila totalno oslabljena. Nisam se trebao boriti, trebao sam taj meč odložiti za vikend kasnije, možda i još dalje”, požalio se Brazilac.

Costa i dalje želi revanš s Adesanyom te uprkos događanjima na UFC-u 253 ,a kažeda vjeruje da ima sve što mu je potrebno za detronizaciju aktualnog prvaka.

“On je okretan i brz, ali nije me uvjerio… Teško je sada govoriti. Izgubio sam od njega i možda neću biti u pravu, ali mogu reći što god želim. On me nije uvjerio tog dana. Mi se možemo boriti 10 puta i svih 10 puta će biti drugačije”, zaključio je Paulo Costa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име