Satoshi Ishii
Satoshi Ishii će se boriti u okviru priredbe Submission Underground za titulu prvaka apsolutne kategorije.

Japanski borac sa hrvatskim pasošem će nakon otkazane borbe zbog pozitivnog testa na COVID-19 na SBC Revenge priredbi novu pobjedu juriti na Submission Underground organizaciji, jer većih problema sa virusom nije imao.

Ovog puta ga čeka jako velika borba, ali ne u MMA-u već u grapplingu. 19-i po red event SUG organizacije čiji je vlasnik i glavni matchmaker Chael Sonnen ugostiće velika imena iz borilačkog sporta, a za Satoshija Ishiija ima protivnika, a radi se o Masou Fowleru koji je 27-godišnji grappling talenat iz Amerike koji se već dokazivao u ovakvim borbama protiv najboljih greplera, a u ovoj borbi bi trebao biti lakši od japanca nekih 20ak kilograma.

Zanimljivu organizaciju je napravio Chael Sonnen a najveću pažnju će privući okršaji u greplingu velikih MMA zvijezda. Na istom eventu kao i Satoshi Ishii naći će se Donald Cerrone i Rafael Dos Anjos i to po treći put, a u MMA-u oba puta je slavio brazilac, osim njih Ryan Bader će se oprobati u rvanju protiv Dericka Lewisa, Fabricio Werdum će se boriti protiv Anthony “rumble” Johnsona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име