Kako se bliži SBC 29 polako se popunjava spisak borbi a ne njemu se našao i srpski MMA borac Stefan Negucić.

Kako je već poznato main event događaja je borba između šampiona velter kategorije Vladislava Kancheva i bivšeg UFC borca Bojana Veličkovića koji napada pojas. SBC je dodao na fight card još jednu vrhunsku borbu a jedan drugog će testirati Stefan Negucić i Gian Siqueire.

Stefan Negucić drži rekord od sedam pobjeda i nula poraza, i važi za jednog od najtalentovanijih boraca sa ovih prostora i smatra se velikim potencijalom.

Mučile su ga povrede pa je bio van octagona neko vrijeme ali očito je se oporavio i nastavlja tamo gdje je stao 2018. godine kada je pobijedio Daniela Wolaka na CFL organizaciji. Stefan je od nedavno član Sekutor tima čiji je član i od skoro UFC takođe neporaženi borac Duško Todorović.

Stefan za svoj povratak nema ni malo lakog protivnika, riječ je o opasnom borcu iz Brazila po imenu Gian Siqueira koji drži profesionalni skor od 18. pobjeda i četiri poraza. Siqueira je dva puta nastupao na SBC-u, a u poslednjem je njegovom zemljaku Eri Silveiri nanio prvi poraz u karijeri.

Dolazi iz čuvenog Astra Tima iz Brazila. Nastupao je i u M-1 Global organizaciji na kojoj je poražen od Alexandera Butenka podijeljenom sudijskom odlukom, sa kojom se veći dio MMA publike nije složio.

SBC još jednom pokazuje da rade odličan posao i match making sa uparivanjem Srpskih i Brazilskih boraca.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име