Stipe Miočić v Cormier 3
FOTO: MMA Fighting
Dok čekamo veliki revanš Stipe Miočića sa Francis Ngannnouom, prisjetite se završetka jedne od največih borbi kraja istorijske trilogije između Miočića i Cormiera.

Poznato je da UFC prije borbe nekog borca kao najavu objavi besplatan snimak neke od njegovih borbi, pa je tako bio slučaj i sa Miočićem, a UFC je ovog puta objavio snimak treće borbe između hrvatsko-američkog borca i Cormiera.

Od jula 2018. godine do danas, Stipe Miočić se borio tri puta a sva tri puta se borio sa istim čovjekom. U pitanju je Daniel Cormier, u prvom meču amerikanac je pobijedio nokautom u prvoj rundi, da bi u revanšu Stipe vratio pojas u svoje vlasništvo nokautiravši ga u četvrtoj rundi u velikom preokretu.

A nakon takva dva meča treći je bio nešto što se nije moglo izbjeći, Stipe i Cormier su se ponovo borili prošle godina a ovaj put su sudije odlučivale o pobjedniku meča. Nakon punih pet rundi jedne od najzrelijih borbi Stipe Miočiće odbranio je naslov prvaka teške kategorije na UFC 252 i tako ispratio Cormiera u zasluženu penziju.

U nastavku pogledajte meč kojim je Stipe po mnogima zaslužio status GOAT-a teške kategorije u MMA-ju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име