Stipe Miočić
FOTO: MMA Mania
Stipe Miočić ulazi u “fight week” sa nikad većim samopouzdanjem do sada.

Ukoliko pobijedi Ngannou čekala bi ga borba protiv najboljeg poluteškaša UFC-a ikada a novopečenog teškaša, Jona Jonesa, naravno pod uslovom da se UFC i Jones dogovore. Stipe Miočić je odbio da diskutuje dalje o ovoj temi.

“Trenutno me zanima samo borba sa Francisom. To je sve do čega mi je stalo. Neću se zamarati Jonesom sve dok ne odradim posao koji je ispred mene”, izjavio je Stipe u intervjuu za MMA Fighting, a govorio je i o njegovoj trilogiji sa Cormierom.

“Srećan sam sa time kako je to završilo. On je bio sjajan protivnik, imali smo dobru trilogiju i mislim da se ista svidjela ljudima.”

“Ova borba neće izgledati poput one prve. Zašto? Jer je on definitivno postao bolji borac, ali postao sam i ja. Puno toga će se promijeniti. Pokušaću imati još dominantniju izvedbu i završiti borbu ranije. Da, on je napredovao i udara jako, a ovo je teška kategorija i svašta se može dogoditi.”

“Stvarno mislim da je bolji nego prošli put. Iza njega je sjajan trener, a nalazi se i u sjajnom timu. Definitivno su radili na njemu i poboljšali ga kao borca”, objasnio je Stipe Miočić.

“Svaki borac je različit i svi imaju drugačije taktike, ali… Gledajte, ja nisam u njihovom uglu… Imam svoje trenere i timske kolege. Njih slušam, zbog njih napredujem i zbog njih sam ovdje gdje jesam.”

“Definitivno osjećam napredak, snažniji sam nego ikad prije, brži, efikasniji i u boljoj formi“, smatra 38-godišnji prvak teške kategorije UFC-a.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име