tajson
Izvor: Facebook - Tyson
Ukoliko ste pomislili da će novembar biti dosadan i nezanimljiv, prevarili ste se! 28. u mjesecu nas očekuje egzibicioni bokserski meč, a u ringu će se naći legenda ovog sporta Majk Tajson i Roj Džons Junior.

U poslednjem periodu Tajson je izuzetno pojačao svoje treninge, a oni traju od 6 do 8 sati dnevno! Kružile su priče da će se Majk boriti i za titulu prvaka svijeta u teškoj kategoriji, a ovom informacijom je samo dolio ulje na vatru.

A na cijelu ovu priču se nadovezao i trener “Gvozdenoga”, Rafael Kordeiro. Kordeiro važi za jednog od najvećih autoriteta u svijetu profesionalnog boksa.

“Mislim da Majk može mnogo, može da se bori i za titulu prvaka svijeta. Svi koji misle da je to nemoguće, griješe, u zabludi su. Gledam ga svaki dan, radim sa njim i vidim kakav je. Mislim da najbolje tek dolazi. Spreman je i snažan, njegova tehnika borbe je specifična. Mislim da bi mogao da se spremi za Fjurija, Džošuu ili Vajldera”, rekao je Kordeiro za “The Ring” a potom dodao:

“Fjuri, Džošua u Vajlder za sada ne razmišljaju o Tajsonu kao potencijalnom rivalu. To im izgleda nerealno, ali mislim i vjerujem da bi uskoro mogli da promijene stav. Naravno sve zavisi od Tajsona. Iskreno, ne vidim ni jedan razlog zašto ne bi pokušao da stigne do šampionskog pojasa. Drugim riječima, nema šta ta izgubi u eventualnom duelu, a može da napiše još jednu stranicu istorije.”

Da se podsjetimo. Tajson je najmlađi svjetski šampion u teškoj katregoriji, dok je poslednju borbu imao je prije 15 godina, kada je izgubio od Kevina Mekbrajda.

5 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име