Thiago Santos je prije jedne od svojih najvažnijih borbi u karijeri pauzirao 16 mjeseci i nije zadovoljan svojim povratničkom borbom u oktagon u kojoj je poražen nokautom od strane Glovera Teixeire.

Thiago Santos ne krije razočarenje svojim nastupom u poslednjoj borbi. Prije 16 mjeseci borio se sa Jon Jonesom i stavio na težak ispit do tada nedodirljivog Jonesa, a mnogi su pričali kako je ta borba trebala pripasti njemu. Nakon toga se vratio i upisao još jedanporaz protiv sjajnog 41-godišnjaka Glovera Teixeire.

Samo u par navrata je Thiago Santos uspio ugroziti Teixeiru a tada je pokazao da uvjek može snažno udariti, a osim toga bio je u nezavidnoj poziciji ostatak meča što je rezultiralo predajom kada ga je Glover ugušio. Već u oktagonu se vidjelo koliko je razočaran svojom izvedbom i ishodom borbe, a nakon toga oglasio se i na instagramu.

“U potpunosti sam razočaran i posramljen svojim nastupom. Nisam radio ništa od onoga što sam trenirao, nisam bio borac kakav inače jesam. Izvinjavam se svojim trenerima i timu te im zahvaljujem na trudu koji su uložili u mene. Vi ste sjajni i hvala vam što ste ostali uz mene, žao mi je što sam vas razočarao. Bogu zahvaljujem za sve u mom životu i blagosloven sam svim što imam, ne znam čime sam to zaslužio. Ništa ne može da promjeni moju vjeru.”, napisao je Thiago Marreta Santos.

Santosu je ovo drugi poraz u nizu, a drži rekord 21-8 od toga 13-7 u UFC-u a on je poslednji koji je porazio aktuelnog šampiona kategorije Jana Blachowicza pa se brazilac do skoro nadao njihovom revanšu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име