tim
Tim brazilskog borca Paula Coste, tačnije njegov menadžer Walid Ismail želi borbu za pojas privremenog prvaka u kojem će učestvovati njihov borac.

Kako je poznato, UFC sprema borbu prvaka srednje kategorije Adesanye i prvaka poluteške Blachowicza za titulu poluteške kategorije, a logičan sled događaja je organizovanje borbe za privremenu titulu prvaka srednje kategorije dok je Adesanya “odsutan”.

“O toj borbi se priča još od kada se prvi put spomenulo da će se Adesanya preseliti u polutešku za meč protiv Blachowicza. Dana White je rekao da želi taj duel i da će se isti i dogovoriti, a Whittaker je rekao da će se boriti isključivo za pojas. Čekamo da White to organizuje.”, rekao je član Costinog tima, Walid Ismail za MMA FIghting

“To je najbolja borba za srednju kategoriju. Broj 1 protiv broja 2. , a pobednik će biti Borrachinha… Zamislite samo koliko će PPV-a donijeti revanš sa Adesanyom. E to bi bio posao. To je najbolji mogući PPV jer se njih dvojica zaista mrze. Ali kategoriju ne možemo staviti na čekanje i zato se mora da dogovoriti ovaj meč za privremeni pojas. To je najbolje rešenje za UFC, a to je nešto što i White želi. On zna da će se Borrachinha protiv Whittakera dobro prodati, a zna i koliko će dobro UFC zaraditi od borbe za ujedinjenje titula”, izjavio je Valid u ime Paulovog tima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име