UFC 260 Ngannou KO Miočić
FOTO: Geo Super
Završen je UFC 260 koji nam je sa svojih 10 borbi donio jako zanimljivu noć za sve MMA fanove kao i novog najopakijeg čovjeka na svijetu, prvaka teške kategorije u UFC-u.

Veliki revanš se završio loše po Stipu Miočića. Čak 13 kilograma teži Nigerijac je ovog puta bio prevelik zalogaj za hrvatsko-američkog borca. Prva runda je prošla skroz u znaku Ngannoua koji ga je pogađao, kontrolisao distancu, nije srljao niti mahao kao što smo navikli od njega, dok je Stipe čekao, nije pogodio čak ni jedan udaraca ali nije mnogo njih ni pokušavao, uzdrman je bio u prvoj rundi ali je uspio preživjeti prvi nalet “Predatora” koji je nakon ovog meča itekako opravdao nadimak.

Ako ništa drugo, nakon prve runde se već moglo reći da Stipe ima jednu od najjačih brada u istoriji borilačkih sportova. Zašto? Pogledajte sve borbe Francisa Ngannoua i šta se dešava sa njegovim protivnicima kada ih samo zakači nekim od udaraca. Svi bivaju teško nokautirani dok je Stipe “pojeo” 20ak udaraca od Ngannoua i uspio da se vrati u meč.

Nije mu to mnogo značilo budući da je glavna borba večeri na UFC 260 završena nokautom u drugoj rundi kada je Ngannou nakon što je uzdrmao Miočića ušao sa njim u razmjenu te razornim lijevim krošeom patosirao GOAT-a teške kategorije te dok je Miočić bio na podu zadao jedan zaista nepotreban udarac nakon čega je sudija prekinuo meč.

Miočiću se mora odati priznanje da ima zaista čvrstu bradu, a Ngannouu se mora čestitati na sjajnoj izvedbi protiv borca kakav je Stipe. Woodley je ponovo poražen u sunaslovnoj borbu UFC 260 a više o toj borbi možete pročitati ovde. Još jedna borba vrijedna pomena je povratak O’Malleyja nakon prvog poraza u karijeri a detaljan izvještaj sa te borbe pročitajte ovdje.

U nastavku prenosimo rezultate svih borbi sa UFC 260 eventa.

Francis Ngannou def. Stipe Miočić – KO (R2 0:52)
Vicente Luque def. Tyron Woodley – SUB (R1 3:56)
Sean O’Malley def. Thomas Almeida – KO ( R3 3:52)
Miranda Maverick def. Gillian Robertson – jednoglasna odluka sudija
Jamie Mullarkey def. Khama Worthy – KO (R1 0:46) 

 
Alonzo Menifield def. Fabio Cherant – SUB (R1 1:11)
Abubakar Nurmagomedov def. Jared Gooden via sudijska odluka
Michal Oleksiejczuk def. Modestas Bukauskas – podijeljena odluka sudija
Omar Morales def. Shane Young – jednoglasna odluka sudija
Marc-Andre Barriault def. Abu Azaitar – TKO (R3 4:56)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име