UFC 260 Sean O'Malley
FOTO: MMA Fighting
Završen je UFC 260 gdje je osim preuzbudljive glavne borbe večeri bilo još dosta iznenađenja i sjajnih borbi za fanove i analitičare gdje smo gledali blijedu sliku onog što je Almeida bio, dok je O’Malley sijao u punom sjaju.

Jedna od takvih borbi je sigurno borba Sean O’Malleya protiv Thomasa Almeide u kojoj se O’Malley vration nakon poraza u poslednjem meču gdje je povrijedio nogu, izgubio ravnotežu i zbog toga bio nokautiran. Naime Sean O’Malley je govorio kako je i dalje neporaćen jer ga još uvjek niko nije istinski savladao u oktagonu, no činjenica je da ima poraz na svom skoru uz 11 pobjeda od sinoć.

U prvoj rundi gledali smo ples O’Malleyja koji je pokazivao sve što se od njega očekivalo, odlično kretanje, kontrola distance, brzi, precizni pojedinačni udarci, sjajni kikovi i ometanje Almeide da skrati distancu, dok je sa druge strane Almeida izgledao kao da apsolutno nije imao odgovor na ovakav pristup Sean O’Malleya.

U drugoj rundi O’Malley je nastavio sa dominantim nastupom na UFC 260 i u jednom momentu pogodio strašan “high kick” koji je sjeo tačno na bradu Almeide kojeg je nakon što da je uzdrmao pogodio još jedom čisto u bradu na šta je Almeida završio na podu. Krenuo je O’Malley odšetati ali sudija je odlučio da još uvjek nije kraj te je Sean sigurno priveo rundu kraju a Almeida je preživio do kraja runde.

U trećoj rundi gledali smo identičnu sliku kao prve dvije, Sean O’Malley je nastavio dominantan nastup koji je rezultirao nokdaunom i na kraju vrlo lakom pobjedom nokautom na UFC 260 dok je Almeida oktagon napustio sa gorkim ukusom u ustima jer nije gotovo ništa napravio, nije preuzeo nikakav rizik da bi na kraju bio poražen nokautom što je zaista šteta za borca kakav je nekad bio Thomas Almeida.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име