UFC 260 Luque Woodley
FOTO: Biz Instant
Sunaslovna borba UFC 260 donijela nam je jako uzbudlljiv meča ishod iste borbe neće biti dobra vijest za sve fanove Woodleya čije je vrijeme nažalost prošlo, barem kako sada stoje stvari.

Odmah na početku prve runde Woodley je krenuo agresivno, nakon par udaraca uhvatio Vicentea u klinč te ga pribio uz žicu nakon čega su se smjenjivali u kontroli, da bi u nastavku gledali mali dio “starog Woodleya” koji je bio dosta agresivniji nego u prethodnim mečevima ali Vicente Luque nije ostajao dužan, čak je pogađao čistije i preciznije udarce.

Nakon skoro pa otvorene razmjene tokom većeg dijela prve runde Woodley je bio taj koji je prvi uzdrman, a krv je namirisao njegov protivnik te smireno pogađao Woodleya koji je pokušavao ostati u borbi i na nogama, da bi nakon jednog krošea zavrpili na podu gdje je Vicente Luque spakovao “brabo choke” i udavio Woodleya, tačnije natjerao ga na predaju tapkanjem.

Woodley je na UFC 260 upisao svoj četvrti poraz i pitanje je koliko borbi ima na ugovoru sa UFC-om i da li će mu uopšte biti pružena nova prilika budući da je nekadašnji dominantni šampion velter kategorije sada u nizu od četiri poraza.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име