UFC Fight Night 183
UFC-ova subotnja priredba bogatija za borbu između Brendana Allena i Seana Stricklanda.

Nakon što je na Fight Nightu 183 ponovo upisana borba Rafaela Dos Anjosa ali protiv Paul Feldera, priredba je pojačana za još jednu zanimljivu borbu. Naime, Sean Strickland će nakon povratničke pobjede ponovo ući u oktagon samo 14 dana kasnije! Njegov protivnik će biti Brendan Allen koji je spletom okolnosti ostao bez borbe koju je trebao odraditi prošlog vikenda.

29-godišnji Sean “Tarzan” Strickland rekorda 21-3, 8-3 UFC vratio se u velikom stilu na kraju prošlog mjeseca. Bio je to njegov povratak u srednjoj kategoriji, kao i prva borba nakon dvije godine, takođe i prva nakon teške saobraćajne nesreće. Srećom po njega,potpuno se oporavio. U povratničkom meču je odradio 15 minuta opakog rata na nogama, ali nije primio veću štetu te osjećajući se dobro obavijestio organizaciju da ga kontaktiraju ukoliko im bude potreban, a upravo to se desilo.

Njegov protivnik Brendan Allen drži rekord 15-3, 3-0 UFC ima 24 godine, a u UFC je upao putem “Dana White Contender Seriesa”. Nakon impresivnog nastupa u showu, u istom ritmu nastavio je kao borac UFC-a. Svoju četvrtu pobjedu za redom trebao je pokušati ostvariti prošlog vikenda protiv Iana Heinisha, no ona je otkazana samo dan prije održavanja. Allen je ostao u Las Vegasu a UFC mu je obećao protivnika. To se i dogodilo pa će nastupiti samo sedam dana kasnije nego je planirao.

Obojica su borci srednje kategorije ali iz promocije su uzeli u obzir okolnosti pod kojima je organizovana ova borba pa će se borci naći u “cathweightu” do 88,5 kilograma.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име