Vajlder
Izvor: Twitter
Amerikanac Dionti Vajlder konačno je čestitao Tajsonu Fjuriju na odbrani titule prvaka u WBC verziji.

Po završetku meča odbio je da mu čestita na pobjedi i to je razbjesnelo Fjurija, međutim sada se oglasio na društvenim mrežama i konačno uradio ono što svi priželjkuju.

Kakva borba! Prvo bih se zahvalio Bogu što mi je je dozvolio da svijetu dam još jednu borbu ispunjenu strašću. Zahvalio bih se i svom timu i navijačima što su bili uz mene u ovom dugom procesu. Lagao bih kada bih rekao da nisam razočaran ishodom, ali gledajući unazad, shvatam da ono što je Bog želio da iskusim daleko veće od onog što sam ja očekivao da se dogodi. Nismo pobjedili, ali kako što je mudar čovijek jednom rekao, pobjede su ispod lekcija. Naučio sam da je ponekad potrebno izgubiti da bi se pobjedilo“, poručio je i dodao:

Iako sam želio pobjedu, uživao sam gledajući navijače koji su je željeli još više. Nadam se da sam se pokazao kao istinski ratnik i kralj ovog sporta. Nadam se da smo dokazali da bez obzira kakav udarac da dobijete, uvijek možete da se podignete i borite u ono što vjerujete. Na kraju, ne najmanje važno, htio bih da čestitam Tajsonu Fjuriju na pobjedi i zahvalim na istorijskim sijećanjima, to će trajati zauvijek“, napisao je Vajlder, na šta je Fjuri odgovorio kasnije sa “Najveća trilogija svih vremena“.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име