Valentina Shevchenko
FOTO: CBS Sports
Valentina Shevchenko je iznijela jako jednostavan stav po pitanju njene budućnosti i šampionskih ambicija.

Svoju petu odbranu titule UFC-ova prvakinja muva kategorije “Bullet Valentina” upisala je protiv Jessice Andrade što je takođe njena sedma pobjeda od kako se priključila toj kategoriji.

Najveći otpor pružila joj je Joanna Jedrzejczyk u borbi u kojoj je Valentina osvojila titulu a i protiv nje je uspjela osvojiti četiri od pet rundi.

Odmah nakon borbe Valentina Shevchenko je izjavila kako nema favorita po pitanju njene sledeće protivnice a trenutno se nalazi na samo jednu pobjedu od izjednačenja od rekorda Ronde Rousey po broji uzastopnih odbrana titula.

“Kod mene je sve zapravo vrlo jednostavno. Imate ljude koji govore ovo ili ono ime. Sa druge strane, ja želim napraviti nešto drugačije. Želim nastaviti odrađivati svoje i biti prava borkinja, ne samo neko tko je OK, neko za koga će reći da je prikladno ime. Ne sviđaju mi se takve stvari”, rekla je Valentina nakon borbe, i dodala:

“Želim biti vrlo iskrena u onome što radim i nastaviti to raditi u svojoj kategoriji. Nije bitno ko je ispred mene. Želim se boriti protiv njih i potvrđivati se kao bolja od njih.”, zaključila je jedan od najvećih UFC borkinja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име