Vaso Bakočević slavio nokatuom u 2. rundi na debiju u bare knuckle boksu!

Vaso “psihopata” Bakočević je pobijedio poljaka u na KSW Genesis priredbi, i odmah iz oktagona prozvao poznatog MMA borca.

Bakočević se vraća iz Poljske sa sjajnom pobjednom nokautom. Crnogorac je u drugoj rundi svog debija u “bare knuckle” boksu nokautirao Dariusza Rutkiewicza.

Vaso Bakočević je svoj prvi nastup u boksu bez rukavica odlično otvorio i u prvom minutu meča poslao poljaka na pod lijevim krošeom, Dariusz je bio u nokdaunu, sudija je brojao ali se poljak oporavio i nastavio meč.

ksw genesis

Na kraju prve runde meča poljak je pogodio Vasa lijevim krošeom i srušio ga, ali se Bakočević nakon kratkog brojanja pridigao i nastavio meč te pokazao da nije ozbiljnije uzdrman.

Nakon pauze između rundi žestoko su otvorili drugu rundu, ali samo do Vasove kombinacije lijevog krošea i desnog direkta koja je presudila poljaku, poslala ga na pod. Poljak se ponovo pridigao ali nedovoljno ubjedljivo da bi sudija dozvolio da se meč nastavi.

“Je*beš MMA, svakog dana ću se ovdje boriti! Rođen sam za ovo! Kada me zahvatio lijevim krošeom odmah sam mu pokazao da dođe. Trebat će vam bejzbolska palica da me nokautirate”, izjavio je Bakočević posle borbe, te odmah prozvao Normana Parkea, KSW-ovog borca za kojeg znamo da Vaso želi vidjeti naspram sebe u oktagonu.

https://www.instagram.com/p/CGsxqYIoxrK/?utm_source=ig_web_copy_link

Postavi odgovor