Vaso Bakočević
YouTube screenshot.
Vaso Bakočević će se narednog vikenda boriti u bare knuckle boksu a pretstavićemo vam i njegovog, sada i zvaničnog protivnika.

Vaso je sam objavio i razglasio, ali sada je i KSW službeno objacio ko će biti njegov protivnik u boksu bez rukavica na KSW-ovom Genesis eventu. Radi se o poljskom kikbokseru Dariuszu Rutkiewiczu.

O protivniku Vasa Bakočevića se ne može pronaći značajan broj podataka. Na saju Tapology-a ima upisana tri kikboks meča i tri poraza, što ustvari nije tačno.

U poraze iz kikboksa upisan mu je poraz iz bare knuckle borbe sa finala organizacije Krwawy sport. To je bare knuckle kikboks priredba. Taj poraz se desio prošlog mjeseca, sa tim da je Vasov protivnik prethodno upisao pobjedu. Radi se o iskusnom borcu u ovom stilu borbe.

Krwawy sport je turnirsko takmičenje u bare knuckle kikboksu, a na YouTube stranici promocije postoji snimak u kojem je Turkiewicz brutalno nokautirao protivnika. Kako se može pretpostaviti to nije bilo ni malo prijatno za gledanje, nokautiranom borcu su dežurni doktori dugo pružali pomoć, što je dokaz da poljak zna da pogodi, ali sigurni smo da Vaso ne ide u poljsku sa podignutom bijelom zastavicom.

Bakočević će imati ispred sebe protivnika koji se zna i voli potući, ali nije se ni očekivao da će ovakvu borbu prihvatiti borac drugačijih kvaliteta, “Psihopata” je takođe jedan od takvih boraca tako da je sigurno da ćemo gledati zanimljivu i opasnu borbu.

Vaso
Izvor: Vaso Bakočević Facebook.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име