Botas
Meridianbet: Formula 1
Mercedesov drugi vozač Valteri Botas  rekao je da po njegovim informacijama Sebastijan Fetel neće voziti bolid Mercedesa.

Poslije vijesti da Fetel neće voziti za ekipu Ferarija u narednoj sezoni, izgleda da nema mnogo slobonih pozicija koje bi Fetel mogao zauzeti. Slobodno mjesto postoji i u Renou koji baš i nije spreman za Sebastijana. U proteklom periodu dosta se govori o njegovom prelasku u Mercedes, a Mercedesovi vozači nemaju ugovore za narednu sezonu. A sve ovo moglo bi da dotakne i Valterija Botasa.

 “Ne dotiče me to mnogo. Iskreni smo u timu cijelo vrijeme oko situacije i kako će sve izgledati što se tiče ugovora. Dobio sam prilično jasnu poruku da ne razmatraju dovođenje Sebastijana i rekao sam u redu, onda nemam briga“, kazao je Valteri Botas za Skaj.

Botas je do sada u Mercedesu potpisivao samo jednogodišnje ugovore, ali kaže da mu budućnost ne djeluje ništa drugačije u odnosu na prethodne godine

.”Svake godine je isto za mene. Ova sezona se ni po čemu ne razlikuje. Uvijek ima priča i meni je to smiješno. Ima vozača koji mi uzimaju mjesto, a nije bilo nijedne trke. Nekoliko puta me je zasmijalo to. Nemam pritisak jer i dalje imam jasan cilj za ovu sezonu. Onda će se stvari srediti same, ovako ili onako. Ne stresira me to uopšte“, rekao je Botas.

16 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име