Sa trofejnim trenerom Budućnost nastavila saradnju!

4
95
Saradnja ŽRK Budućnosti sa trenerom Draganom Adžićem produžena je za još jednu sezonu. To će našem stručnjaku biti jedanaesta na klupi podgoričanki.

Cilj za narednu sezonu ostaje isti, napad na Ligu šampiona.

Zbog prekida takmičanja u ovogodišnoj sezoni, Adžić će u novom mandatu imati šansu da se domogne krova Evrope već u septembru, kada bi trebao da se održi fajnal-ejt najelitnijeg ženskog evropskog klupskog takmičenja u rukometu.

Na klupu Budućnosti, Adžić je sjeo 2010. godine i zamijenio dotadašnjeg trenera Đulu Žigu, sa kojim je klub te sezone ispao iz Lige šampiona još u grupnoj fazi.

U svojoj prvoj sezoni, Adžić sa klubom osvaja Kup pobjednika kupova.

Godine 2012. napokon dolazi i trofej u Ligi šampiona. U spektakularnom finalu, Adžićev tim bio je bolji od mađarskog Đera.

Tri godine kasnije, uspjeh je ponovljen kada je u finalu, odigranom u Budimpešti, savladana ekipa norveškog Larvika.

Pored produžetka ugovora sa trenerom Adžićem osvježen je i igrački kadar. U klub su došle brazilska golmanka Barbara Arenhart, zatim, na poziciji desnog beka Valerija Maslova, kao i srednji bekovi Andrea Lekić i Alison Pino. Blizu dolaska je i Itana Grbović.

Budućnost je napustila Đurđina Jauković i prešla u francuski Brest; klub više ne računa na Sanju Vujović, dok je još nejasno šta će biti sa Barbarom Lazović.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име