KBK Budućnost ostvario sjajne rezultate u Sarajevu; Đeljošević: Ovi rezultati su nam dokaz da smo na pravom putu

0
81
Budućnost
Kik boks klub Budućnost je na svom prvom međunarodnom takmičenju u Sarajevu ostvario sjajne rezultate i pokazao kontinuitet rada trenea Andreja Đeljoševića.

Na Sarajevo Grand Prix-u učestvovalo je 12 država sa preko 700 takmičara.

Nemanja Čađenović, jedan od najperspektivnijih boraca iz naše zemlje, je u seniorskoj konkurenciji do 71 kg u disciplini low kick, nakon pobjede u polufinalu, prekidom u drugoj rundi slavio i finalnoj borbi i osvojio prvo mjesto.

To je ujedno i prvo zlato za Kik boks klub Budućnost.

Filip Sekulović, seniorska konkurencija do 91 kg low kick, je nakon dva dobijena meča na poene izgubio u finalu, i osvojio drugo mjesto.

Sekulović je imao sva tri meča u jednom danu, pa je njegov rezultat i te kako za pohvalu.

Na kraju, Luka Heber, nova mlada nada crnogorskog kick boxa je u svom prvom meču (kadetska konkurencija), izgubio u light kontaktu, pa je tako osvojio bronzu.

Heber je pokazao šampionski gen u disciplini kick light, pa je nakon dva dobijena meča osvojio zlato.

“Jako sam zadovoljan kako su naši sportisti predstavili naš klub, ovi rezultati su nam dokaz da smo na pravom putu i da treba da nastavimo u istom ritmu”, kazao je trener Kik boks kluba Budućnost, Andrej Đeljošević.

On je najavio i sljedeće akcije kluba.

“Ubrzo nas očekuje još velikih takmičenja i ako ne budemo imali problema sa povredama biće ovo velika godina za naš klub”, kazao je Đeljošević.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име