art
Vito ”kNgV” Đuzepe, O Plano / Twitter

Brazilska CS:GO ekipa, O Plano, za koju nastupaju poznata imena kao što su Vito ”kNgV” Đuzepe i Enrike ”HEN1” Teles je ovih dana otkupljena od strane novooformljene organizacije po imenu 00Nation, iza koje stoji fudbaler Juventusa, Artur Melo, kao i suvlasnik Milvoki Baksa, Ves Edens.

Ova brazilska petorka se okupila još početkom godine, kada su momci odlučili da ne produže ugovore sa MIBR-om. HEN1 je takođe želio ponovo da zaigra sa bratom i prijateljima, zbog čega je napustio Furiju.

Tako je nastao O Plano. Ipak, sve do ovog vikenda, oni nisu imali podršku jedne esports organizacije, sve dok se prošlog mjeseca nije pojavio Nordavind, koji je bio spreman da otpusti svoju ekipu, kako bi započeo saradnju sa Brazilcima.

Iako se nedeljama nije znalo kakva je tačno situacija između dvije partije, Nordavind je u međuvremenu udružio snage sa Artutom i Vesom, kako bi formirali novu organizaciju, 00Nation.

Oni će sada konačno dobiti podršku koja im je bila potrebna da ova petorka ima svijetlu budućnost.

– Imali smo veliki broj ponuda iz cijelog svijeta, ali kada smo upoznali ljude koji stoje iza 00Nation-a, kada smo otkrili njihove kratkoročne i dugoročne planove, nije bilo sumnje da smo donijeli ispravnu odluku – izjavio je kNgV.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име