Crna Gora
Izvor: Facebook - Savez elektronskih sportova Crne Gore
“Kod.io Adria Gaming Tour” je najveći regionalni esports turnir u CS:GO-u, a Crna Gora će biti domaćin ovog turnira.

Turnir organizuje Saveza elektronskih sportova Crne Gore (SESCG) uz partnere iz regiona, a počinje 21. novembra. Na ovom događaju učestvovaće blizu 150 timova iz zemalja regiona, pa ćemo gledati timove iz: Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Kosova i Albanije.

Ovaj turnir će biti pokazatelj koliko je Crna Gora upoznata sa esportom i koliko je gejming popularan u njoj. A čini nam se da mladi u Crnoj Gori esport sve više i više shvataju ozbiljno.

Ekipe imaju obavezu da u glavnoj postavi tima konstantno imaju 3 igrača iz Adria regiona, odnosno gore navedenih država. Moramo napomenuti da je učešće na “Kod.io Adria Gaming Tour” potpuno besplatno, a nudi nagradni fond u iznosu od 1000e!

Nagrade se odnose na tim a ne pojedinačnog igrača.

Tim koji bude najbolji i koji bude imao najviše sreće osvojiće novčanu nagradu u iznosu od 500€. Dok će ekipa na drugom mjetu preuzeti novčanu nagradu od 200€. MVP Igrač će takođe osvojiti novčanu nagradu u iznosu od 100€. A novčanu nagradu od 100€ uzeće i RNG Tim. A još jedno fantastično iznenađenje, gledaoci strima će takođe imati šansu da osvoje 2×50€

Detaljnije pogledajte na Instagram profilu Saveza elektronskih sportova.

Crna Gora očekuje veliki spektakl od ovog turnira, a ostaje nam da vidimo kako će to izgledati.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име