Cyberpunk 2077 je sigurno najiščekivanija igra decenije. Ova igra je već nekoliko puta odlagala datum izlaska.

Fanovi su najviše pozitivno reagovali na odlaganja riječima da “za dobre stvari treba vremena”, i podržali su dodatno vrijeme kako bi Cyberpunk 2077 bio što bolja igra.

Fanovi su se pobunili i negodovali su kada je iznenada došlo do ponovnog odlaganja ove igre. Nakon proglašenja ulaska u gold fazu, naslov je iz novembra pomjeren za 10. decembar. Igrači su se zabrinuli za igru, a takođe ih je zanimao i razlog zbog koga se igra konstatno odlaže.

Naime, za ovo nedavno odlaganje krivci su PS4 i Xbox One konzole, jer je potrebna dodatna optimizacija, dok su PC, PS5 i Xbox Series verzije završene.

Nedavno su pokrenute nove glasine o tome da će se Cyberpunk 2077 ponovo odložiti. Ovim glasinama u prilog ide to da je sa zvanične Twitter stranice uklonjen 10. decembar kao datum izlaska, a pri tome su se javljali i pojedinci sa tim informacijama.

Marcin Momot kao vođa zajednice iza ove igre odgovorio je na ove navode na Twitteru sa naznakom da je 10. decembar i još uvijek važeći datum izlaska i da odlaganja više neće biti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име