DRX
Izvor: Facebook - Damwon
Ekipa DAMWON je još jednom odmjerila snage sa ekipom DRX i ponovo izašla kao pobjednik iz duela sa rezultatom 3-0.

DAMWON je prvi načeo četvrtfinalni susret u 9. minutu, a iz 5 na 5 borbe izašli su sa dva killa na midu. Nastavak meča nije bio dinamičan i proteklo je 25. minuta a rezultat je bio 2-2. DAMWON je imao blagu prednost jer je bio na jednog zmaja od Dragon Soul buffa.

Momci iz DAMWON-a su sjajno odigrali i došli do Dragon Soula, a nakon toga došli su i do Barona – još uvijek bez borbe. 

Pyosik je pao u 35. minutu igre, to je bio tek peti kill u gejmu. Vodila se borba za Eldera, a na kraju iste DAMWON izlazi kao pobjednik sa glavnim plijenom u vidu buffa i tri nova killa. Nedugo zatim ekipa DAMWON-a uzima još jednog Barona i fenomenalno ruši kompletnu bazu DRX-a pa je tako povela 1-0 u partijama.

Druga partija je počela bolje za ekipu DRX koja se sasvim dobro držala. Odmicao je 19. minut a igra je bila spora i zabilježila je samo 2 killa. U drugoj partiji ekipa DRX je blistala i uz Ace su poveli 6-2 dok su imali 2000 golda za razliku od ekipe DAmwon.

DRX ekipa je imala prednost do 28. minuta igre kada je uslijedila odlučujuća borba. DAMWON je bez sumnje izašao kao pobjednik iz duela, ubili su četiri protivnička heroja i uzeli Barona, pa su tako uzeli prednost a i samu kontrolu partije. Proteklo je još sedam minuta igre kada je izbilo do borbe za sledećeg Barona, DAMWON ostvaruje dva killa i uz pomoć miniona probija midom do protivničke baze i ruše Nexus DRX-a.

U trećoj partiji smo mogli vidjeti nešto brži tempo igre i znatno više killova. A nakon 20 minuta igre rezultatod 10-6 išao je u korist DAMWON ekipe. Nakon samo 2 minuta došlo je do velike borbe u džungli kod Barona iz koje DAMWON izlazi kao pobjenik, uzeli su četiri killa, a imali su i 7000 golda. Već u sledećem napadu porazili su DRX.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име