FaZe Clan
Izvor: Twitter - FaZe Clan
Ekipe FaZe Clan i Complexity su prve dvije ekipe koje su uspjele da obezbijede mjesto u četvrtfinalu na IEM Beijing 2020 CS:GO turniru.

FaZe je startovao mnogo jako i imao je sjajne partije. Ostvarili su pobjedu protiv ekipe OG a nakon njih suočili su se sa ekipom Vitality. Francuska ekipa Vitality važi za jednu od najboljih svjetskih ekipa trenutno, ali Klanu to nije bio problem. Za Klan je zablistao Helvjis “broky” Saukants. Broky je ostvario sjajan skor od 67-36 fragova, imao je 95 štete po rundi uz 1.47 rejting. Na mapi Overpass FaZe je izdominirao sa rezultatom 16-13, a na mapi Mirage rezultat je bio 19-15. Klan je na ovom meču pokazao koliko je jaka ekipa.

Da podsjetimo da je igrač FaZe Clana Coldzera zaražen korona virusom, a nešto više o tome pročitajte ovdje.

Sa druge strane smo imali ekipu Complexity, koja je sjajno odigrala meč!

Complexity se sastao sa ekipom Na’Vi. Prva mapa je bila kobna za “Složene”, pa ih je Na’Vi savladao na Nuke rezultatom 16-10. Ekipa Complexity je uspjela da se trgne u drugoj rundi, odnosno na drugoj mapi. Djeluje kao da je Overpass mapa prijala ovoj ekipi jer su izjednačili po pobjedama, a rezultat je bio 16-10. Treća mapa je bila presudna. Mirage je završen rezultatom 16-12 u korist ekipe Complexity.

Novi član tima Justin “jks” Savage je imao dosta dobru partiju, a ostvario je najveći rejting u ekipi Complexity (1.15)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име