FaZe
FaZe Clan logo
U velikom finalu IEM New York 2020 CS:GO turnira sastale su se ekipe OG i FaZe Clan. Ali je ekipa FaZe Clan odnijela pobjedu rezultatom 3-0. Ovo je njihov prvi trofej od kako je u ekipu stigao Markus “Kjaerbye” Kjaerbye

Ovo je ujedno i prva titula za FaZe još od novembra prošle godine kada su u Danskoj osvojili BLAST: Pro Series Copenhagen 2019.

Početak turnira FC je započeo sa pobjedom protiv ekipe Heroic. A za prolaz u plejof savladali su ekipu BIG. A interesantan podatak je da su plejof dio šampionata završili bez izgubljene mape. Dok su u polufinalu savladali Vitality rezultatom 2-0, a novi igrač Kjaerbye završio je ovaj duel sa najviše fragova!

U finalnom meču FC je imao prednost nakon mape Mirage na kojoj su se igrala 2 produžetka, a rezultat je bio 22-20. A prvu mapu je okončao Kjaerbye sa quad killom i ukupno 33 fraga.

Sledeća mapa je bila Inferno koji je bio pik ekipe OG. Na ovoj mapi je blistao Marcelo “coldzera” David, upisao je 23 fraga i 104 štete po rundi uz 1.77 rejting. OG je uzeo samo 5 rundi, a bilo je jasno kao dan da FaZe neće prepustiti titulu.

Na odlučujućoj mapi Dust2, Nikola “NiKo” Kovač je vodio svoj tim do ove značajne pobjede i do titule, a upisao je 25 fragova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име