katar
Izvor: Instagram

Za manje od mjesec dana stiže FIFA22, najnovije izdanje jednog od najčuvenijih gejming serijala, koji aktivno izlazi na svakih 12 mjeseci već duže od 25 godina.

Zbog toga smo odlučili da pogledamo koji naslovi ove franšize do sada su najbolji, a koji najgore ocijenjeni.

Da krenemo od dvije najgore ocijenjene igre. Vjerovali ili ne, na poslednjem mjestu se nalazi 2021 verzija igre, poslednja u nizu, koja je izašla prije manje od godinu dana.

Iako niko ne može da ospori da je grafika napredovala, kao i da igru nikada nije igrao veći broj ljudi, najveće razočarenje je u tome što je grafika poslednjih godina jedino što napreduje, dok je igra sama gotovo nepromijenjena.

Uz to kada dodate neke nepotrebne bagove, kakve igre u 2021. godini ne bi smjele da imaju, dobijete veoma nizak rejting od 4,5/10.

Samo na jednom mjestu iznad se nalazi FIFA20, koja je ovdje iz identičnih razloga kao i gore pomenuta. Ipak, ona je uspjela da uzme nešto bolju ocjenu, tačnije 5/10.

Kako ne bi pomislili da su sve nove igre loše ocijenjene, FIFA17 se nalazi na 7. mjestu sa ocjenom 7,4/10, dok je 18 samo nešto lošija sa 7,1.

Na fantastičnom trećem mjestu su nalazi legendarna FIFA98, koja je bila prva koja je uvela mali fudbal, koji je bio nevjerovatno popularan.

Ipak, najuspješnije igre su bile početkom prethodne decenije. Drugo mjesto su podijelila FIFA12 i 14, dok se na prvom mjestu sa ocjenom 8,1 nalazi FIFA13.

Ona ne samo da je bila jedna od najzabavnijih izdanja, već je to takođe bio i period kada su youtuberi kao KSI, Miniminter i ostali dominirali sajtom, što je dodatno doprinijelo popularnosti igre.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име