Američka kompanija video igara Electronic Arts je skoro registrovala naziv za potencijalno novi naslov koji sprema. U pitanju je fudbalska igra, pod nazivom Fury Soccer.

Fury Soccer bi mogla biti nova igra koja bi u budućnosti prestigla slavnu FIFA igricu i preuzela igrače od iste. Naslov nam govori da će ova igra imati to “nešto” i da će upravo zbog toga igrači biti zaljubljeni u nju. Ukoliko pustimo mašti na volju ovo bi mogao biti konkurent za Rocket League, sa izmijenjenim pravilima i arkadnim pristupom u igranju.

Igra bi naravno mogla da bude nalik FIFA igrici. To bi smorilo igrače, jer su se zasitili FIFA igrice. Ukoliko bi nova fudbalska igra podsjećala na fifu to bi bilo zbog modova kojima bi makar malo izmijenili igru.

Igrači su ushićeni zbog ove informacije, a nadaju se novim informacijama u vezi igre u što kraćem roku. Nagađanja nas odvode do futurističkog fudbala. U kom bi možda igrali protiv bića sa druge planete ili nekih mutiranih životinja sa super udarcima i brzim refleksima.

Za sada imamo samo naziv igre koji će nam golicati maštu.