Horizon Forbidden
Izvor: Facebook - Horizon Forbidden West
Horizon Forbidden West je nastavak jedne od najpopularnijih igara za PlayStation 4 – Horizon Zero Dawn.

Igra će izaći tek sledeće godine, a imamo i veliki broj informacija o tome kako će ona izgledati.

Horizon Forbidden

Glavna junakinja ostaje ista a i očekivano je da Aloy vodi i ovu priču. Svijet u kome ona živi su okupirale mašine, a ona pokušava da rešavanjem zadataka i misterija otkrije iz kog razloga je njen svijet uništen.

Horizon Forbidden

Priča prvog dijela počinje kada selo u kome Aloy živi napadne jedna banda i pokuša da je ubije. Radnja je smještena u 31. vijek u kome je čovječanstvo uništeno, a život koji mi znamo je nestao tokom najezde robota ubica, deset vijekova ranije. To je ono protiv čega se Aloy bori kroz cijelu igru.

Horizon Zero Dawn trailer – 1. DIO IGRE

Grafika je ovoga puta odnijela svu pažnju programera, pa tako igrica djeluje veoma realistično. Svijet ove igre je znatno velik, veći nego u prvom dijelu. U prvom dijelu igrači su imali priliku da vide post-apokaliptične terene Jute, Kolorada i Montane, dok ćemo u dvojci istraživati teritoriju od države Juta pa sve do dalekog Pacifika. U trejleru su nam prikazane mnoge znamenitosti ovog dijela SAD-a, a prepoznatljiv je bio i most Golden Gejt.

Horizon Forbidden West trailer – 2. DIO IGRE

Horizon Forbidden West nam sa sobom nosi i cobmat dio, a vaše oružje će najčešće biti luk i strijela. Igra obećava da će biti veoma zabavna i veoma igrana.

Horizon Forbidden

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име