igre
video-game-controller
Kada očekujemo izlazak neke igre, prvo što dobijemo je trejler. Najviše pažnje obratimo na sitne detalje u istom kao i na grafiku. Izdvojili smo nekoliko igrica koje imaju vrhunski odrađene trejlere, nadamo se da će vam se svidjeti.

Halo Wars 2

Halo Wars 2 je real-time strategija koja se igra brzinom Halo pucačine. Vodite Spartans, Warthogs i druge klasične Halo vojne snage u brutalnom ratu protiv zastrašujućeg neprijatelja na najvećem bojnom bolju u Halo do sad.

Battlefield 1

Borite se u epskim bitkama od uskih urbanih borbi u okupiranom Francuskom gradu do planinskih utvrđenja u Italijanskim Alpama ili pomahnitalim bitkama u pustinjama Arabije.

Injustice 2

Injustice 2 nastavlja epsku priču prvog dijela. Kod ove igre Betmen zajedno sa saveznicima pokušava da vrati mir u društvo, dok se u isto vrijeme bore sa onima koji hoće da vrate Supermenov režim. U sred haosa nova prijetnja se pojavljuje. Najveći izbor DC likova do sad, od klasičnih kao što su Betmen, Supermen, Aquaman do novih zlikovaca Atrocitus i Gorilla Grodd. 

Ghost Recon Wildlands

Wildlands je najveće Ubisoft open world igra. Bolivija je postala najveći proizvođač kokaina na svijetu. Santa Blanca kartel je odveo državu u strah, nepravdu i nasilje. Ghost elitne specijalne jedinice su poslate iza neprijateljskih linija da destabilizuju, naprave haos i prekinu savez između kartela i korumpirane države. A za detaljniju radnju igre pogledajte video ispod.

Hitman Absolution

Prevaren od strane Agencije, Agent 47 se upušta u novu misiju, ovog puta sa ličnim pečatom. Peta igra u serijalu donosi poznati gameplay ove igre, velike otvorene nivoe sa mnogo ruta i impresivnu grafiku. Po prvi put igrači mogu da prave svoje misije u Contracts modu i putem Interneta ih dijele sa drugima.

TEKKEN 7

Stegnite pesnice za konačnu bitku Mishima porodice u njihovoj krvavoj sagi koja traje 20 godina.
Pomoću Unreal Engina 4, legendarna borbena franšiza se vraća na još jednu rundu u Takken 7. Tekken 7 podiže franšizu na sledeći nivo sa foto-realističnom grafikom i borbenim mehanikama. 

Assassin’s Creed Valhalla

Deveti vijek nove ere. Otjeran iz Norveške vječnim ratom i smanjenim resursima, Vikinški ratnik, Eivor, vodi klan preko ledenog Sjevernog mora do bogatih zemalja Engleskog polomljenog kraljevstva. Njihova misija, osnovati nov, trajni dom, bez obzira na cijenu.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име