Korona virus je poljuljao cijeli svijet a uz to i filmsku industriju. Očekivali smo Mortal Kombat film, makar trejler ove godine, ali je nažalost producent filma Tod Garner rekao da filma nema do daljnjeg.

Publika je bila uzbuđena što će konačno moći da gleda svoje heroje na filmskom platnu, ali je ova informacija pobila uzbuđenja publike. Već u toku prošle godine smo znali da je film na temu Mortal Kombata u pripremi i da je premijera planirana za mart 2021.

Producent je izjavio da nećemo dobiti datum izlaska a ni trejler sve dok se bioskopi ponovo ne otvore.

Sa druge strane fanovi ove već kultne franšize mogu se radovati novoj dolazećoj igri, a to je Mortal Kombat: Ultimate Edition! Igra bi trebala da izađe sjutra, odnosno 17. novembra.

Ultimate izdanje sa sobom donosi sav ranije izdati sadržaj u vidu karaktera i modova, kao i Aftermath ekspanziju. Mortal Kombat 11 Ultimate edicija sa sobom nosi besplatnu opciju za nadogradnju na PS5 i Xbox Series X/S konzole, uz dinamičnu 4K rezoluciju, poboljšanu grafiku i brže učitavanje.

Za one koji ne mogu da čekaju film toliko dugo, preporučujemo animirani film ove franšize koje je fenomenalno odrađen! Nešto više o animiranom filmu možete pročitati ovdje.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име