Pokemon
Izvor: Facebook - Pokemon Grandpa
Vjerovatno se začudite kada vidite da stari ljudi igraju video igre na svojim telefonima, a danas govorimo o “Pokemon grandpa” dekici.

Chen San-Yuan (71) je dekica iz New Taipei City-ja koji se nalazi na Tajvanu. Ovaj dekica je pronašao vid zabave koji se baš i ne uklapa sa njegovim godinama. Njegova zanimacija je igranje Pokemon GO igre. Da stvar bude još interesantnija, on ovu igru igra na 64 telefona!

“Počeo sam da igram na jednom telefonu, nešto kasnije sam prešao na tri telefona, zatim na šest, a kako je vrijeme odmicalo došao sam do 64 telefona” rekao je gospodin Chen.

Svi znamo ko su pokemoni, kako oni izgledaju i da se hvataju pomoću poke-lopte. Cilj u ovoj igrici jeste da se krećete po gradu, šoping centrina, parkovima, a na ekranu telefona prikazivaće gdje vam se nalaze Pokemoni u blizini.

“Na početku nisam umio da koristim svoj mobilni telefon, a jednog dana u posjetu mi je došao unuk” započeo je priču San-Yuan a potom nastavio: “Odveo me je u obližnji park i rekao mi da pokušava da nađe Pokestop. Vidjeo sam da moj unuk hvata Pokemone sa lakoćom, pa sam pomislio da i ja to mogu. Nakon toga, moj sin je znao da ću imati želju da igram tu igricu pa je odlučio da mi kupi smartfon za moj rođendan.”

Ovaj dekica je napravio držač za 64 telefona koji kači na svoj bicikl kojim ide u potragu. “Pokemon grandpa” privlači pažnju naroda, ali je takođe privukao pažnju kompanije Asus, pa je tako postao i zvanični ambasador ove kompanije.

Pokemon

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име