Roteram Junajted
Roteram Junajted / Twitter
Roteram Junajted Esports je uz investiciju i saradnju sa britanskom dobrotvornom organizacijom ”Awards For All” najavila otvaranje škole esporta. Cilj ovog projekta je pomoć mladima i borba protiv posledica COVID-19 pandemije kroz esports i gejming.

Pandemija korona virusa je, u većoj ili manjoj mjeri, ozbiljno uticala na naše živote. Pored negativnih posledica ekonomske depresije, već se primjećuju mračne strane socijalne izolacije, i njenog uticaja na mentalno, pa i fizičko zdravlje ljudi.

Svi se bore protiv ove problematike na svoj način, ali reklo bi se da joj je ipak posvećeno premalo pažnje. Tako su dobrotvorna organizacija ”Awards For All” i Roteram Junajted odlučili da mladima pruže socijalnu i virtuelnu gejming platformu u vidu škole esporta, kako bi ublažili negativne posledice globalnog lokdauna.

Škola će pružati i pomoć trenera, posebno sa naslovima kao što je FIFA, kao još jednu vrstu podrške. Kada globalna situacija bude bila dovoljno bezbjedna, Roteram Junajted planira da organizuje događaje uživo, uključujući turnire, dobrotvorne akcije, fudbalske i druge sportske utakmice, kao i timbilding ekskurzije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име