Stiže
Izvor: Twitter - Mother Wich
Sezona 18. u igri Clash Royal donosi nam razna iznenađenja a i stiže nam nova karta!

Iz Supercell studija su odlučili da za decembar mjesec pripreme svašta nešto kako bi obradovali svoje fanove. Iz kompanije su najavili sezonu 18, koja će startovati 7. decembra. Povodom ove sezone a i predstojećih novogodišjih praznika, za fanove su spremili poseban video.

Video govori o kićenju novogodišnjeg drveta i karti po imenu LOG. Video možete pronaći ovdje.

A na YouTube kanalu ove igre obratili su se kreatori Drew i Brice. Njih dvojica su nam predstavili novu legendarnu kartu! Što je sami fokus ovog apdejta. U pitanju je ženski karakter i naravno, povezana je sa već postojećim kartama. Ova karta će trošiti 4 eliksira, a njeno ime je MOTHER WICH. Kao što samo ime kaže, ona je majka vještica.

Ova karta već privlači simpatije igrača zahvaljujući njenoj osobini, odnosno kletvi. Majka vještica je prikazana kao stara žena, a njena kletva čini da svaki karakter koji bude uništen od strane nje postane prase.

Ova kletva je znatno korisna kada protivnik odigra kartu sa više trupa kao što su: Graveyard, Goblin barrel, Minion horde… Karta će naravno biti boostovana. A u videu ispod pogledajte šta nam još stiže u novoj sezoni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име