Ova godina je baš uzbudljiva za sve fanove Halo serijala, prvo je na E3 sajmu tizerom predstavljena najnovija igra sa nazivom Halo Infinite, a sada znamo da se zvanično radi i na Halo TV seriji.

Kompanija Showtime je dugo vremena pokušavala da Halo seriju dovede na TV ekrane, kompanija je konačno dala zeleno svijetlo i zaposlila producenta Ruperta Vajata. Rupert je radio na filmu Rise of the Planet of the Apes, pa je vjerovatno to i najveći razlog za dovođenja ovog producenta.

Skoro je došlo do promjene u glumačkoj postavi, ali famovi se neće buniti i negodovati. Glumica koja je prihvatila ulogu Kortane i doktorke Ketrin Helsi, Natascha McElhone, neće moći da igra obije uloge. Razlog tome je poremećen raspored snimanja drugih projekata.

TV

Engleska glumica je u svim igrama ovog serijala glumila kao Kortana, a takođe će se pojavljivati i u Halo Infinite. Ovo je odlično po kvalitet serije, pošto zbog  iskustva Tejlorova dobro poznaje karaktera kojem će (ponovo) pozajmljivati glas.

Direktor kompanije Showtime je rekao da je ovo “najambiciozniji projekat ikada” za njih i da jedva čekaju da publici donesu odličnu seriju bogatu naučnom fantastikom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име