LoL igrač Oskar “Vander” Bogdan navodno prelazi u ekipu Misfits!

Novinar Jacob Wolf prenosi kako su dvije ekipe LoL ekipe, Rogue i Misfits na samom kraju pregovora oko poljskog supporta. Vander je sovoju karijeru započeo još 2011, sa svojih 15 godina. Nastupao je za veliki broj timova kao što su ROCCAT, H2K, Schalke 04 i Vitality. U ekipu Rogue je stigao 2019. godine. Support je prvenstveno igrao za akademiju ekipe Rogue.

Igrač je bio veoma uspješan tokom ove godine. Možemo reći da je on veoma značajan član ekipe Rogue, nastupao je za ekipu kada je došla do vrha tabele i osvojila prvo mjesto na kraju grupne faze ljetnjeg šampionata. Potez vuče potez, pa im je tako ovaj uspjeh bio karta za direktan plasman na Svjetsko prvenstvo 2020.

Misfits je imao poteškoća tokom većeg dijela ljetnje sezone, a na na kraju je istu završio na osmom mjestu sa 7-11 skorom. Takođe su imali problema i na poziciji supporta, ekipa je “isprobavala” dva igrača, a u pitanju su Mads “Doss” Schwartzom i Petr “denyk” Haramchom.

Ukoliko Oskar pređe u ekipu Misfits igrao bi na botu sa Kasperom “Kobbe” Kobberupom. Njih dvojica bi mogli da naprave pravo čudo u ovoj ekipi, a uz to bi vratili sjaj istoj.

Vandera će u ekipi Rogue zamijeniti Adrian “Trymbi” Trybus, support njihove akademije AGO Rogue koja je ljetos postala aktuelni EU Masters šampion.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име