Vitality pobjednik BLAST Premier Fall Finalsa!

0
19
Ekipa Vitality je pokazala da je najbolja CS:GO ekipa, nakon što je porazila Astralis na BLAST Premier Fall Finalsu!

Pobjednička ekipa je izgubila samo dvije mape tokom cjelokupnog turnira, a skor u mečevima je bio 4-0. Publika nije očekivala da će igra sa šest igrača ovoliko uroditi plodom za Vitality. Nova pojačanja su ekipi donijela dobar učinak.

Prva mapa u ovom sukobu je bila mapa Vertigo. A u prvoj rundi Dupreeh ostaje sam protiv četiri protivnička igrača. Skinuo je jednog igrača, ali su potom njega skinuli. Astralis je bio u zaostatku od čak 8 rundi, da bi u određenom periodu taj zaostatak bio 10 rundi!

Prva mapa je otišla u ruke francuske ekipe, a završena je 16-4

Druga mapa je bila Dust II, a prvu rundu je odnijela ekipa Astralisa. Ovoga puta smo mogli da vidimo scenario sa prošle mape ali kod ekipe Astralisa. Naime Danci su imali rezultat 8-0. Astralis je koristio ovaj rezultat, ali Vitality je pokazao da nije ekipa koja lako odustaje. Vratili su se i izjednačili rezultat na 14-14. A u sledeće dvije runede su posustali i prepustili mapu ekipi Astralisa.

Treća mapa je bila odlučujuća, a u pitanju je mapa Inferno. Francuzi su imali prednost od 7 rundi, a rezultat je bio 2-7. Mapa je završena rezultaom 5-16 u korist francuske ekipe.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име