EP
Kik Boks Savez Crne Gore / predsjednik Ivan Strugar
Budva će od 5. do 14. novembra biti domaćin EP u kik boksu za straije kadete i juniore, sopštili su danas iz Kik Boks saveza.

U Crnoj Gori će doputovati oko 1500 učesnika iz čak 39 država, a našu državu predstavljaće 20 takmičara.

Naši predstavnici su: Nemanja Radnić, Tarik Raščić, Matija Radović, Ishak Agović, Nermina Škrijelj, Miodrag Popović, Matija Bukilić, Uroš Vučinić, Matija Drobnjak, Emad Kalač, Nikola Jovetić, Lazar Madžarović, Faruk Dacić, Pavle Vušurović, Nikola Marinković, Aid Šaljić, Ilija Perović, Danilo Bećirović, Balša Martinović, Danilo Bećirović i Miloš Mugoša.

Predsjednik Kik boks savzea, Ivan Strugar zadovoljan je što je baš Crna Gora domaćin ovakvog takmičenja, i navodi da je sve spremno za početak šampionata.

“Organizacija snosi veliku odgovornost, posebno u doba koronavirusa. Vjerujemo da će bezbjednost svih učesnika biti na visokom niovu i nadamo se uspješnoj organizaciji takmičenja. Kako je kik boks u julu postao punopravan član olimpijske porodice, WAKO Evropsko prvenstvo biće prva i velika prilika za promociju Crne Gore kao uspješnog domaćina jednog takvog događaja”, rekao je Strugar.

Takođe naglasio je da će ovo ujedno biti i promocija grada Budve kao turističke destinacije.

“Ugostićemo veliki broj reprezentacija. Takmičari će se nadmetati u svih sedam disciplina kik boksa u ringu i na tatamiju (low kick, full contact, K1 Style, kick light, point fighting, light contact i musical forms). Za našu reprezentaciju nastupiće 20 sportista. Među njima ima velikih talenata i već dokazanih boraca u tom uzrastu, pa se nadamo dobrom rezultatu i medaljama”, istakao je Ivan Strugar.

On se zahvalio Upravi za sport i mlade, Crnogorskom olimpijskom komitetu, Institutu za javno zdravlje Crne Gore, kao i svim ostalim koji su pomogli Kik boks savezu u organizaciji šampionata.

Svečano otvaranje EP je u nedjelju na platou Slovenske plaže ili u Mediteranskom sportskom centru u Budvi, u zavisnosti od vremenskih uslova.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име