Ferštapen
Ferstapen/Twitter
Maks Ferstapen, mladi vozač F1 tima Red Bula, kazao je da uživa u trenutku i napteoj završnici sezone u kojoj se bori za svoju prvu titulu šampiona.

Do kraja je ostalo još četiri trke, a Holanđanin ima 19 bodova prednosti u odnosu na vozača Mercedesa Luisa Hamiltona.

Sljedeća staza za okršaj dvojice vozača je Brazil, gdje Red Bul u posljendje virjeme bilježi dobre rezultate.

“Bili smo prilično dobri prethodnih sezone i radujem se što sam ponovo ovdje. Naravno, mnogo toga se promijenilo od 2019. godine, ali mislim da možemo da obavimo dobar posao. Nema mnogo krivina, ali nadmorska visina je velika, što je uglavnom dobro za nas. Ali, kada se osvrnete na 2019, žestoko sam se borio sa Luisom i očekujem da će tako biti i sada”, rekao je Ferstapen.

Novinare je interesovala i nadmorska visina, jer je u Meksiku ona veća, pa je Red Bul bio brži.

“Nadmorska visina u Meksiku je izuzetno visoka, ovdje je manja i prirodno je da će oni biti brži”, ocijenio je on.

Uprkos prednosti od 19 bodova, Makse je rekao da može mnogo toga da se dogodi u posljednje četiri trke i podsjetio da je tokom sezone izgubio i veću prednost.

“Imao sam veće vođstvo u šampionatu koje je nestalo poslije dva trkačka vikenda. Moramo ponovo da pokušamo da budemo najbolji što možemo, a nakon ovog vikenda pokušaćemo da pobijedimo u narednoj trci. Koliko puta imate ovakvu priliku? Možda od sljedeće godine neću imati ovakvu priliku. Zaista uživam u trenutku”, dodao je Ferstapen.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име