Fjuri
Izvor: Twitter
Tajson Fjuri nije imao lijepe riječi za Dioneta Vajldera jer mu nije čestitao pobjedu u meču za svjetsku titulu u Las Vegasu.

U 11. rundi ga je nokautirao i tako riješio borbu.

“Idiot! On, Dionte Vajlder nema nimalo ljubavi prema meni jer sam ga dobio tri puta. Ja sam sportista, otišao sam prema njemu da pokažem poštovanje i on nije želio da uzvrati. To je njegov problem, moliću se da mu Bog omekša srce”, rekao je Fjuri i dodao:

“Bio sam i ja na patosu nekoliko puta, povrijeđen. Vajlder snažno udara, jak je. I ja sam mu zadao nekoliko teških udaraca. Ova borba bila je vrijedna bilo koje trilogije u našem sportu. Nema opravdanja, Vajder me je dobro namučio za ove pare. Uvijek kažem, ja sam najbolji na svijetu, a on je drugi najbolji”.

4 KOMENTARI

  1. Odlican mec za danasnje standarde, prva liga. Ipak ne mogu da se otmem utisku dok gledam Fjurija sa 30 kg viska kako cesto traljavo udara, da Muhameda Alija ne bi pogodio ni jednom. Ali ni jednom. Ne bi izdrzao 3 runde. Majk Tajson bi ga ubio u ringu, bukvalno. Kakvi su ono eksplozivni udarci bili. Isto teska kategorija. Uporedite kojom brzinom udara Fjuri. Neuporedivo sporije. Ili zamislite nekog od ove dvojice protiv zivotinje Lennoxa Lewisa….

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име