Subota, 29 Januara, 2022
OstaloFormula 1

Formula 1

Mercedes sprema tužbu protiv Luisa Hamiltona!

Britanski vozač F1, Hamilton, mogao bi otići u penziju, o čemu se u posljednje vrijeme sve više govori, no Mercedes mu to neće dozvoliti bez borbe.

Formula 1 još sedam godina u Singapuru

Trka Formule 1 u Singapuru će se voziti i narednih sedam godina jer je danas potpisan ugovor između organizatora trke i Uprave ovog moto sporta.

Endrju Vestakot: VN Australije će spriječiti dramu kakva se desila sa Novakom

Endrju Vestakot, čovjek koji je glavni za organizaciju Velike nagrade, kaže da će se izbjeći drama kakva se desila sa Novakom Đokovićem. 

Alan Prost više neće biti neizvršni direktor Alpina

Prost je 2017. godine preuzeo ulogu amabasadora u timu, prije nego što je imenovan za neizvršnog direktora 2019. godine.

FIA započela detaljnu analizu kontroverzne trke

FIA je započela je detaljnu analizu dogadjaja na trci F1 za Veliku nagradu Abu Dabija koja je odlučivala o tituli prvaka i navela da će konačne odluke biti objavljene u martu.

Berni Eklston: Hamilton se više neće vraćati u F1

Berni Eklston, 91 godišnji dugogodišnji predsjednik Formule 1, izjavio je da smatra da Luis Hamilton više neće voziti trke najbržeg cirkusa.

Mik Šumaher postavio crni rekord Formule 1: Na trećem mjestu šampion Ferstapen

Mik Šumaher, sin sedmerostrukog svjetskog prvaka Mihaela Šumahera, napravio je najviše štete na bolidu u upravo završenoj sezoni Formule 1.

Šumaher kombinuje mjesto rezervnog vozača sa Đovinacijem

Šumaher će kombionvati svoje trkačko mjesto u Hasu 2022. sa ulogom rezervnog vozača Ferarija. Ovaj 22-godišnji Njemac dijeliće rezervnu poziciju Ferarija sa bivšim vozačem Alfa...

Najbrži startovi F1!

Stručnjaci Formule 1, mjerili su najbrže starove za ovu sezonu.

Latifi se napokon oglasio: Komentari koje sam dobijao prešli su granicu i postali ekstremni

Nikolas Latifi se napokon oglasio - iskrenim pismom na društvenim mrežama. I dalje se priča o Maks Ferstapenu, načinu na koji je osvojio titulu šampiona u...

NAJNOVIJE VIJESTI