toto
Anton Vaganov/Toto Wolff/REUTERS via Guliver image

Vlasnik Mercedesa, Toto Volf, smatra da je bolid Red Bula trenutno najbrži bolid u F1.

„Iskreno da mi je neko rekao da ćemo pobijediti ne bih mu vjerovao. Popravili smo se u odnosu na treninge prije sezone, ali je Red Bul u kvalifikacijama bio mnogo brži. Strašno su napredovali. U prošlosti u Bahreinu nisu imali dobre rezultate. Međutim, sada su pokazali da su izuzetno konkurentni“, rekao je Volf.

„Nemam sumnju da je Red Bul u odličnom trenutku. Iskreno u Bahreinu nismo bili dovoljno brzi. Međutim, kombinacija dobre strategije, solidnog automobila i nevjerovatne vozačke vještine Hamiltona donijela nam je pobjedu. Trkački Bogovi bili su na našoj strani“, istakao je Toto Volf.

2 KOMENTARI

  1. Toto mi je postao odvratan posle “incidenta” izmedju Hamiltona i Fetela kada je Fetel kao prvoplasirani izletio sa staza za kratko i vratio se na istu ispred Hamiltona, koji je odmah ZAPLAKAO u mikrofon sto se ovaj vratio ispred njega?!!!! Kako su ljudi iz Mercedesa odmah izvrsili pritisak na sudije, te iste sudije su vec posle jednog kruga kaznili Fetela sa -5sekundi !!! U sledecem kadru ide kamera na Volfa a on na licu ima POKVARENI osmijeh.
    Tada su mi postali odvratni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име