Hapšenje osvijestilo MMA borca

24
60
Nakon što je u martu ove godine uhapšen zbog vožnje pod dejstvom alkohola i rukovanja vatrenim oružjem, zvijezda MMA sporta Džon Džons poručio je da ga je posljednje hapšenje opametilo. 

“Moje posljednje hapšenje je učinilo mnogo toga za mene. Oslobodilo me je na više načina jer sam se zbog toga posramio. Suočio sam se sa realnošću. Nikada nisam bio snimljen pijan prije toga. Bilo je to poniženje za mene, pravo dno. To je bilo ono što mi je bilo potrebno da se trgnem. Sada se osjećam mnogo bolje”, izjavio je Džons, zvijezda MMA.

Amerikanac ima 32 godine, a u profesionalnoj karijeri ima skor od 28 pobjeda, jednog poraza (diskvalifikacija zbog nedozvoljenih udaraca) i jedne poništene borbe protiv Danijela Kormijea. 

Šampion UFC-a u poluteškoj kategoriji Džon Džons narednih nekoliko dana će morati da provede u kućnom pritvoru.

Kako prenose američki mediji, Džon Džons se u petak javio u zatvorsku jedinicu “Metropolitan“, gde je počeo sa odsluživanjem četiri dana kazne, zbog incidenta iz marta ove godine.

Džonsu je dozvoljeno da svih 96 sati programa odradi van zatvora, ali će na nozi morati da nosi uređaj za praćenje.

Legendarni MMA borac će ukoliko želi da napusti dom morati da traži posebnu dozvolu, a pored toga dobio je i godinu dana uslovne kazne zatvora, te 90 dana vanbolničke terapije i 48 sati društveno korisnog rada.

Nadamo se da se Džons iskreno opametio, ne samo on, nego i svi sportisti sa sličnim pehovima jer su veliki uzori mladima. 

24 KOMENTARI

    • Kapiraju oni to… Samo para mijenja sve.. Bez obzira koliko mi recimo pricali da nas para ne bi promjenila ja vjerujem da bi… Rijetki su oni koji su ostali normalni… A i neki to znaju da sakriju, a neki evo nazalost ne.

  1. Ne junace nisi se ti opametio nego si morao da izjavis nesto pa eto… Stvarno bi zelio da ovo sto kazem nije istina, ali takvi se nikada ne mijenjaju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име