Meridian kao društveno odgovorna kompanija koja posluje uspješno u preko 30 svjetskih zemalja 6. aprila je započeo akciju donacija paketa pomoći najugorženijima. Ovaj humani put krenuo je iz Budve preko Nikšića,Berana,Herceg Novog i sada je trenutno na Žabljaku. 

donacija

Kako su poručili iz kompanije da će obići svaku opštinu i podijeliti pomoć na redu je došao Žabljak. Danas su u tom gradu menadžment i volonteri Meridian firme uručili pakete pomoći centru za socijalni rad. 

Kompanija Meridian je opet pokazala da ne odustaje od svoje priče,da želi da pomogne u najtežim situacija i na taj način nas opet podsjetila šta znači društvena odgovornost i solidarnost. 

Meridian je postao sinonim za donacije po Balkanu,a novim sjajnim gestom opet je kupio naša srca. Za sve novorođene bebe 19.04. donirao je poklon vaučer u vrijednosti od 50€. 

Djeca su prioritet u našim životima! Ovom donacijom želimo da im olakšamo upoznavanje sa ovim predivnim svijetom. 

Meridian je istakao da posebnu zahvalnost duguju ljekarima i čitavim zdravstvenom osoblju koje ovim putem bodre da ostanu istrajni i čvrsti u borbi protiv COVID-19 virusa. 

50 KOMENTARA

  1. Divno je cuti sto i dalje namjeravate da nastavite ovu akciju…Meridian je zato broj 1 u svijetu,ovo je samo jos jedan dokaz toga…

  2. Divno je cuti da ste i Zabljak posjetili…Samo tako nastavite a vjerujem da ce se mnogi ugledati na vas i zajednickim snagama cemo prebroditi ovo zajedno…

  3. Bravo za merdian i ekipu koja radi tamo ,dok mnogi zmure i okrecu glavu vi ste krenuli u akciju ,svaka cast dokazali ste da se sve moze kad se ima volje i zelje ,zadali ste domaci zadatak drugima!!!!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име